Povežite se s nama

Sport

Tisuće riječkih mališana u srijedu na Korzu sudjeluje u Danu sporta

Objavljeno

na
U srijedu, 31. svibnja riječki Korzo će ponovo postati sjedište amaterskog sporta, gdje će djeca i mladi imati priliku sudjelovati na edukativno-sportskom Telemach Danu sporta.

Na sportsko-edukativnom danu sudjelovat će djeca osnovnoškolskog uzrasta koja će se natjecati u graničaru i u atletici, a Rijekom će zavladati sportski duh, smijeh, radost i navijanje.

U suradnji Plazma Sportskih igara mladih i uz potporu grada Rijeke edukativno-sportski dan  započet će paljenjem plamena Plazma Sportskih igara mladih koji će na Korzo će donjeti mladi sportaši u 10 sati kada će započeti i svečani program otvaranja Telemach Dana sporta.

Najspretnije ekipe u graničaru i najbrži trkači bore se za plasman na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih. Državna završnica održat će se krajem srpnja u Rijeci za natjecanja u graničaru, atletici, zatim MIS turnira u odbojci te dobojci na pijesku.

Rijeka će u četvrtak ugostiti i regionalni košarkaški turnir Kinder joy te pokazni šahovski turnir, a najbolje ekipe sudjelovat će u drugom dijelu državne završnice koja se održava početkom kolovoza u Splitu.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi,  i ovu 27. sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova, organiziranim prema profesionalnim standardima.

Na eventima Plazma Sportskih igara mladih djeca će imati priliku sudjelovati i u edukacijama „Reci ne! Govoru mržnje“, „Budi navijač, ne razbijač“, te edukaciji o pravilnom ponašanju u cestovnom prometu.

Otvorene su prijave za sve sportske discipline Plazma Sportskih igara mladih: Coca – Cola Cup, Tommy turnir u malom nogometu, HEP turnir u rukometu, Kinder Joy turnir u košarci, graničar, atletika, Fide turnir u šahu, MIS turnir u odbojci, odbojka na pijesku, Hrvatska pošta Cup u tenisu i turnir u stolnom tenisu, prijave su besplatne i dostupne na internetskoj stranici igremladih.hr.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže