Povežite se s nama

Pitanje koje se posljednjih dana prilično često postavljalo u Opatiji i Rijeci, naročito među ljubiteljima exYu rocka i Novog vala, bilo je tko nastupa na velikom koncertu “Polet je kriv za sve” koji će se u Opatiji na Ljetnoj pozornici održati 30. lipnja.

U prvoj najavi sredinom ožujka tek je bilo kratko otkriveno kako će Opatija početkom ovog ljeta biti središte okupljanja nekih od najpopularnijih rock izvođača bivše Jugoslavije koji su “harali” scenom krajem 70-ih i početkom 80-ih godina prošlog stoljeća, ali i godinama nakon toga, a dijelom će biti obilježeno i 40 godina otkako je u Hrvatsku stigao Novi val.

Tko će nastupati posljednjeg dana u lipnju napokon ćemo doznati u srijedu, 05. travnja, na konferenciji za medije koja će se održati na Ljetnoj pozornici u Opatiji s početkom u 10 sati.

Organizator najavljuje kako će na koncertu nastupiti četiri izvođača, a o kome se točno radi javnost će doznati već za nekoliko dana. Osim što će na konferenciji nazočiti i neki od izvođača, predstavnicima medija obratit će se Zoran Zdelar (direktor OFC agency), Ernie Gigante Dešković (ravnatelj Festivala Opatija) te Suzi Petričić (direktorica Turističke zajednice Grada Opatije).

Tom prilikom bit će objavljeni svi detalji o koncertu, uključujući i cijene ulaznica, koje će odmah biti puštene u pretprodaju na brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske i online na ulaznice.hr.