Povežite se s nama

Sport

Tomić nakon ždrijeba Konferencijske lige: Koncentrirani smo isključivo na svaku iduću utakmicu

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke u ponedjeljak su saznali potencijalnog suparnika u trećem pretkolu Konferencijske lige. Bijele u 2. pretkolu 22. i 29. srpnja očekuju ogledi protiv malteške Gzire, a u slučaju prolaska čeka ih pobjednik ogleda između škotskog Hiberniansa i Santa Colome iz Andore.

– Kao prvo moram istaknuti da je potencijalna prva utakmica trećeg pretkola tek 5. kolovoza i zaista u ovom trenutku ne možemo davati nikakve konkretnije ocjene. Do eventualnog ogleda čeka nas prvo Gzira koju moramo proći, a u međuvremenu i utakmice u HNL-u koje su nam od velike važnosti. Stoga moramo prije svega biti koncentrirani na svaku iduću utakmicu jer na otvaranju sezone sve su od velike važnosti. To je jedini ispravan put ako želimo što dalje dogurati u Konferencijskoj ligi, rekao je Goran Tomić, trener Rijeke nakon ždrijeba za 3. pretkolo

– Neću reći ništa novo ako kažem da u europskim natjecanjima ne postoje favoriti, već su to potvrdili neki rezultati u prvim pretkolima europskih natjecanja. Svakog suparnika treba ozbiljno shvatiti kao što mi to činimo ovih dana s Gzirom. Ono što mogu reći jest, gledajući tradiciju nogometa, da je prednost na strani Hiberniansa u ogledu protiv Santa Colome, ali pričekajmo i ishod tih utakmica jer travnjak je jedino mjerilo. Sve druge analize ostavit ćemo za to kad dođe vrijeme za njih, rekao je Goran Tomić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram