Povežite se s nama

Sport

Tonsa i Komadina postali boksački prvaci Hrvatske

Objavljeno

na

Tonsa (u sredini)Na upravo završenom državnom prvenstvu u amaterskom boksu za mlađe seniore i seniore koje se od 11. do 14. ožujka održalo u boksačkom centru na velesajmu u
Zagrebu pod strogim epidemiološkim mjerama, mlađi senior Franko Tonsa iz riječkog boksačkog kluba Team Predator osvojio je titulu državnog prvaka u kategoriji do 64 kg pobijedivši uvjerljivo jednoglasnom odlukom sudaca u polufinalu Andi Idrizi iz zagrebačkog BK Nokauta, a u finalu jednoglasnom odlukom sudaca pulskog boksača Ivana Božca. Tonsi je to četvrti naslov državnog prvaka.

Njegov klupski kolega u kategoriji seniora +91, Toni Kasumović, ovojio je brončanu medalju izgubivši u polufinalu od Ivana Brnića iz splitskog Groma.

Matteo Komadina iz boksačkog kluba Rijeka osvojio je titulu prvaka Hrvatske kao senior u kategoriji do 64 kg. U finalnom meču Komadina je svladao iskusnog Filipa Poturovića iz B.K. “Nova Gradiška”. U otvorenom meču u sve tri runde, suci su podijeljenom odlukom 4:1 dali prednost kvalitetnom tehničaru Komadini i Riječanin je novi prvak Hrvatske. Komadina je također proglašen i najboljim tehničarem.

U finalu kategodije do 81 kg Luka Plantić je imao najteži zadatak, odličnog i hrabrog boksača iz Rijeke Mateja Uremovića koji je stoički podnio sve Plantićeve nalete. Uremović mu je sjajno kontrirao i više nego zasluženo osvojio srebro, a prvaku Plantiću je to bio sjajni test u pripremama za olimpijske kvalifikacije. Suci nisu bili jednoglasni, Plantić je osvojio zlato podijeljenom odlukom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže