Povežite se s nama

Mozaik

Tony Cetinski i Mia Negovetić na koncertu “Sve za našu djecu” za tjedan dana u Rijeci

Objavljeno

na
Pokazati srce i pomoći onima, kojima je najpotrebnije uvijek je najljepše. Upravo to napraviti će narednog petka 29.5., glazbenici u Rijeci. U velikom finalu ovogodišnje akcije ‘Sve za našu djecu’, Udruge “Riječko srce”, na prigodnom unplugged koncertu na Trgu Riječke rezolucije nastupiti će Tony Cetinski, Mia Negovetić, Marko Kutlić i Jure Brkljača, javlja Hit Records.

Zbog epidemioloških mjera Trg u Rijeci neće biti ispunjen do posljednjeg mjesta, već je riječ o koncertu u posebnoj atmosferi, koja vjerujemo nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sto pedeset sretnika na sjedećim mjestima, ili oni koji će prijenos koncerta pratiti uživo putem Kanala Ri uživati će u uspješnicama Tonyja, Mie, Marka i Jure. Sve njih ne treba posebno predstavljati, jer riječ je o imenima koja su već svima poznata.

Ovo je ujedno prigoda da nakon dužeg vremena, uživate u live nastupu aktualnog dobitnika Večernjakove ruže za glazbenika godine Tonyja Cetinskog i njegovim brojnim hitovima, uključujući aktualni ‘Dom’.

Mia Negovetić uz već poznati repertoar zasigurno će otpjevati pjesmu o sreći, ljubavi i svijetu u kojem nema razloga za tugu ‘Bajka’, posebno napisanu za humanitarnu akciju ‘Sve za našu djecu’.

Pobjednik ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala Marko Kutlić, razveseliti će vas pjesmama sa hvaljenog i uspješnog, aktualnog albuma prvijenca ‘U kapi tvoje ljubavi’, koje su odreda u vrhovima aktualnih top lista.

Novi izvođač godine i dobitnik nagrade Top.HR Music Awards, Jure Brkljača kao i uvijek oduševiti će svojim hitovima, ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Lipa’, ‘Hajde nazovi me’ ili aktualnim duetom s Tonyjem Cetinskim, pjesmom Miroslava Rusa ‘Ovo je istina’.

U akciju se možete uključiti i sami pozivom na broj 060 9009.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram