Povežite se s nama

Mozaik

Topic – globalna zvijezda hrvatskih korijena u petak stiže u Diamond na Krku

Objavljeno

na

Planetarni uspjeh postigao je emotivnim hitovima i suradnjama s Bebe Rexhom i drugim glazbenim zvijezdama • Ponosan na svoje korijene, često posjećuje Hrvatsku i rodbinu u Puli.

Više od milijardu pregleda u jednoj godini te više od milijun pratitelja! Takvi su rezultati Tobiasa Topića, vladara svjetskih top ljestvica, poznatijeg kao Topic. Njemačka zvijezda hrvatskih korijena, nakon niza nastupa diljem svijeta, stiže u petak, 25. kolovoza i u Diamond Club na Krku.

Svoj uspjeh može pripisati vlastitoj upornosti, stvaranju pjesama i objavljivanju na digitalnim servisima. Uslijedili su i prvi hitovi, no svjetsku popularnost dostigao je pjesmom Breaking Me u suradnji sa švedskim pjevačem A7S. S istim glazbenikom potpisao je i sljedeću uspješnicu 9PM (Your Love), tj. obradu velikog house hita njemačkog DJ-a ATB-ja iz 90-ih. Ta je pjesma bila nominirana za Brit Awards u konkurenciji s Justinom Bieberom i Billie Eilish.

Jedan od najvećih uspjeha Topica je suradnja sa zvijezdom Bebe Rexhom i zajednička pjesma Chain My Heart, a zapažene su i kolaboracije s izvođačima kao što su Lil Baby i Clean Bandit. Vrhovi ljestvica u mnogim zemljama, brojne prestižne nominacije i nagrade te nastupi na najvećim festivalima poput Tomorrowlanda obilježili su također njegovu karijeru. 

Ponosan na svoje korijene, Topic ističe kako navija za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. U Hrvatskoj je već nastupao na Sea Star festivalu u Umagu, a i privatno je često u našoj zemlji, posebno u posjetima rodbini u Puli. Ovoljetni boravak na Jadranu okrunit će spektakularnim nastupom u jednom od najvećih klubova u regiji – krčkom Diamondu.

Ulaznice su dostupne online: www.entrio.hr/event/topic-diamond-club-2023-14198

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže