Povežite se s namaPripreme za rođendansko slavlje Tower Centra Rijeka u punom su zamahu. S obzirom da Centar već jedno cijelo desetljeće privlači kupce kvalitetnom, raznolikom i uvijek inovativnom ponudom, ovogodišnje slavlje obećava spektakularnu zabavu za sve kupce TCR-a. Od najmlađih do najstarijih posjetitelja, od igara i zabave, do plesa, nogometa, glazbe i najpovoljnijeg shoppinga u gradu!

Nina Badrić, jedna od najpopularnijih i najtrofejnijih hrvatskih pjevačica, ovogodišnja je glavna zvijezda velikog rođendanskog slavlja TCR-a.  U subotu 26.11.2016. od 20.30 sati Nina će svojim koncertnim nastupom oraspoložiti riječku publiku i osigurati još jedan tulum za pamćenje. Zahvaljujući svojem bogatom glazbenom repertoaru, Nina Badrić za posjetitelje TCR-a priprema 90 minuta neponovljivog glazbenog užitka koji uključuje njene najveće glazbene hitove.

Osim koncerta, uz očekivanu veliku rođendansku tortu i bezalkoholne koktele, Tower  Centar Rijeka na svoje shopping katove dovodi puno zabave za koju su zadužene popularne maskote za djecu. One će uz cjelodnevnu animaciju za posjetitelje u subotu 26.11.2016. u 10.00 sati održati i svoj Maskota show .

Za veselo raspoloženje pobrinut će se riječki komičar Davor Jurkotić, već tradicionalno uvijek rado viđeni voditelj TCR rođendana.

Rođendanski program nastavlja se i u nedjelju 27.11.2016. Naime, kao sponzor NK Rijeka, TCR za svoje posjetitelje organizira druženje s igračima NK Rijeka uz cjelodnevne nogometne animacije kao što su pucanja po golu za nagradne popuste i nagradne bodove na Tower Golden kartici.

Kao shopping poslasticu za drage posjetitelje, Tower je organizirao GOLDEN WEEKEND, popuste u trgovinama centra koji se će ovog puta nuditi tijekom cijelog dana, u subotu 26.11. i nedjelju 27.11. 2016. Radi rođendanske fešte radno vrijeme centra u subotu će biti produljeno do 22 sata.

Tijekom rođendanskog vikenda na 4. katu Centra u prostoru Tower Winterlanda otvara se klizalište i prvi Bowling sa 6 staza, a svoje novo ruho dobiva i trgovina Intersporta na preuređenoj i povećanoj kvadraturi prodajnog prostora na 1. katu Centra.