Povežite se s nama

Mozaik

Tower Center Rijeka priprema Golden četvrtak, uz popuste i duple bodove tu su i pričaonice za klince

Objavljeno

na


Vrijeme je za novo izdanje Golden četvrtka! Ovaj četvrtak, 11. travnja 2024. idealna je prilika za kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici.

Osim u shopping, u četvrtak 11. travnja 2024. možete skočiti do Tower Centra Rijeka na likovnu radionicu Striborova škrabaonica  u organizaciji Gradske knjižnice Rijeka. Radionica je namijenjena djeci od 4 do 12 godina s fokusom na kreativni i likovni rad. Radit ćemo memory karte na temu bajke „Šuma Striborova“ od Ivane Brlić Mažuranić. Različitim tehnikama ćemo crtati te male šašave Domaće, a kasnije i zaigrati igru.

Također održat će se i Pssst…priča Tintilinićeva!, pričaonica za djecu od 4 do 7 godina. Uz priču s djecom provode se aktivnosti kreativnog stvaranja. Na taj se način potiče razvoj govora i izražavanja, pamćenja, koncentracije što je izuzetna podloga za svaki drugi razvoj djeteta, a potiče se i kreativnost koja je u uskoj vezi s prethodno navedenim vještinama.

Prijave za radionice nisu potrebne, likovna radionica se održava od 17 do 18 sati, a pričaonica od 18 do 19 sati. Radionice su besplatne i održavaju na drugom katu, preko puta trgovine Ciciban.

Tower Center Rijeka tijekom 2024. godine naglasak će se staviti na integrirani pristup i različite aktivnosti obilježavanja 150 godina od rođenja Ivane Brlić Mažuranić. Kroz suradnju s Gradskom knjižnicom Rijeka nastojat će podignuti svijest o važnosti čitanja, organizacijom upravo ovakvih radionica i pričaonica za različite dobne skupine, uz poticanje na istraživanje likova i djela Ivane Brlić Mažuranić.

Također, Tower Center Rijeka će 30 mališana, koji 11. travnja 2024. dođu na radionice, nagraditi besplatnom godišnjom članarinom za Gradsku knjižnicu Rijeka, sa željom da pročitaju što više zanimljivih knjiga.

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže