Povežite se s nama

Mozaik

Traju prijave za glazbeni kamp PIG koji će se održati u Kostreni

Objavljeno

na
Drugo izdanje glazbenog kampa “PIG” održat će se u Kostreni od 30. lipnja do 3. srpnja. Kamp je namijenjen mladima od 14 do 18 godina koji imaju predznanje sviranja instrumenta ili pjevanja, a imaju želju postati članom benda i iskusiti svjetla pozornice.

PIG vol.2 trajat će četiri dana, a mlade nade alternativne glazbene scene dobit će i priliku za javni nastup.  Ideja je, kao i prošle godine, da se kroz radionice oforme dva benda koja bi održala koncert u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni.

Za sudjelovanje na Glazbenom kampu PIG vol.2. prijaviti se možete putem obrasca do 20. svibnja: https://forms.gle/ambMjJvX2YHf6vj88

Na kampu će biti zastupljene radionice gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijatura i pjevanja. Osim toga, polaznici će doznati korisne informacije i iskustva o osnivanju benda i ulogama te odnosima unutar benda, uštimavanju, tonskoj probi, jednostavnom slaganju opreme za nastup, ali i iskusiti prvi nastup.

Broj mjesta je ograničen te je obavezno sudjelovanje sva četiri dana. Sudjelovanje u kampu besplatno je za sve polaznike.

Prvih petnaest prijavljenih kontaktirat ćemo telefonski kako bismo obavili kratak motivacijski razgovor te upoznavanje s osobnim preferencijama u glazbi nakon čega će se sastaviti lista polaznika.

Kamp organiziraju Centar kulture Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji u suradnji s Udrugom Ri Rock. 

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram