Povežite se s nama

Vijesti

Tramontana mall Volosko otvorio svoja vrata s Plodinama, dm-om, Farmaciom, HOP-om…

Objavljeno

na
Tramontana mall Volosko, dugo očekivani mali trgovački centar danas je svečano otvorio svoja vrata. Na zadovoljstvo brojnih Opatijaca, ali i posjetitelja iz cijele Liburnije te turista, pa se slobodno može reći da je danas bio Dan nasmiješenih lica u Opatiji.

Na adresu Tošina 16 na Voloskom, već od 8 sati pohrlili su mnogi, a dočekalo ih je svečarsko raspoloženje, jer su se domaćini doista sjajno pripremili. Otvorenje je započelo svečanim rezanjem vrpce koju su zajedno prerezali gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin i član Uprave Plodina Luka Ćurković koji je, u ime tvrtke, uručio vrijednu donaciju u iznosu od 8.000,00 eura Mjesnom odboru Tošina. Plodine su kupce i darivale torbama, zakuskom i pićem, a kupci su imali priliku zavrtjeti kolo sreće koje im je donijelo i bonus nagrade. U ritmu DJ-a Luce Montecchija i pod voditeljskom palicom Marija Lipovšeka Battifiace bilo je veselo i zabavno.

Isto je bilo i na ostalim prodajnim mjestima centra koja su za kupce pripremila brojna iznenađenja, popuste i nagrade, a posebno je atraktivan bio rad opatijskog gradonačelnika na blagajni provg dm-a u Opatiji. Gradonačelnik se sjajno snašao, a napomenimo kako je sav promet prodajnog centra na dan otvorenja od 10:00 do 11:00 sati, kada je gradonačelnik Opatije volontirao na blagajni, donirao Gradu Opatija za obnovu dječjeg igrališta Tošina u iznosu od 15.585,00 eura.

Sva prodajna mjesta cijelog su dana bila zavidno popunjena kupcima i znatiželjnicima te se već prvog dana potvrdila opravdanost otvaranja ove zanimljive nove shopping lokacije. A program se nastavio i u poslijepodnevnim satima Tramontana Mall Volosko partijem koji je uz izvrsnu gastro ponudu ponudio glazbene nastupe Dražena Turine Šajete i klape Tramuntana, dok su voditelji “Đurđa i Franko” zabavili brojnu publiku na svoj prepoznatljiv način. U službenom dijelu partija investitor Zoran Maržić je naglasio kako je ponosan na cijeli tim koji je sudjelovao u ovoj fazi projekta koji je dovršen u svega devet mjeseci i podsjetio da je trgovački centar dio projekta Tramontana Exclusive Living koji će u svojoj završnoj fazi postati multicentar vrhunske estetike, udobnosti i funkcionalnosti uz gym, spa, vanjski bazen s lounge-om i restoranom. Maržić je, u duhu današnjih darivanja, uručio opatijskom gradonačelniku ček na 8.000,00 eura kao donaciju za MO Tošina.

Ugodnom atmosferom završen je prvi dan nove malog trgovačkog centra na Voloskom, a slogan “Se ča ti rabi” je već s prvim danom zaživio i naznačio sjajnu budućnost mall-a. A”Se ča mu rabi” svatko će moći svakodnevno nabaviti od 8 – 21 sat, dok će radno vrijeme Plodina biti od 7 – 22 sata. 

Ako je suditi po prvom danu, mall je otvoren na pravom mjestu, u pravo vrijeme.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže