Povežite se s nama

Vijesti

Transavia smanjuje broj letova na liniji Rijeka – Eindhoven

Objavljeno

na
Transavia, niskobudžetna aviokompanija s podružnicama u Francuskoj i Nizozemskoj, napravila je određene izmjene u svom redu letenja prema destinacijama u Hrvatskoj.

Kompanija je krajem lipnja odnosno početkom srpnja pokrenula linije prema Hrvatskoj, njih čak 8, te na njima nastavlja prometovati i kroz kolovoz, javlja Croatian Aviation.

Linija Paris Orly – Split u prometu je 3 puta tjedno, no kompanija je ranije planirala povećanje na čak 6 tjednih letova. To se zbog niske potražnje neće dogoditi. Od 13. kolovoza broj tjednih letova smanjiti će se na 2.

Linija Rotterdam – Split u prometu je 5 puta tjedno, a u najavi je isti broj tjednih letova i u kolovozu (svakim danom osim ponedjeljka i srijede).

Linija Nantes – Dubrovnik nastavlja prometovati 2 puta tjedno, kako smo ranije i najavili.

Linija Paris Orly – Dubrovnik prometuje 3 puta tjedno, kompanija je planirala jedan let tjedno više kroz kolovoz, no zadržati će isti broj operacija (petkom, subotom i nedjeljom).

Linija Rotterdam – Dubrovnik nastavlja prometovati po planu i kroz kolovoz, 2 puta tjedno (utorkom i subotom).

Linija Rotterdam – Zadar u kolovozu će zadržati tri tjedna leta (ponedjeljkom, srijedom i subotom).

Linija Rotterdam – Pula bilježi povećanje broja tjednih letova, sa 3 na čak 5, svakim danom osim utorkom i srijedom kroz cijeli kolovoz.

Linija Eindhoven – Rijeka u kolovozu će nastaviti prometovati 3 puta tjedno (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) što je jedan let tjedno manje u odnosu na sezonu 2019.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže