Povežite se s nama

Nema sumnje kako je jedan od najpoznatijih filmova koji je ikad sniman na području Hrvatske legendarni Winnetou, a sad će se na našem području snimati i nova verzija tog filma, odnosno “remake”.

50-ak godina je prošlo otkako se kod nas snimao, a ovog puta se u Hrvatskoj snimaju i tri nova dijela.

Prvi dio nazvan je “Winnetou i njegov prijatelj Old Shatterhand” te bi on trebao ispuniti nostalgiju prema romanima Karla Mayja. Drugi dio zove se “Winnetou i blago Srebrnog jezera”, a radit će se primarno o zabavi i pustolovine na način Indiane Jonesa. Posljednji dio nazvan je “Smrt Winnetoua” te će prikazati odlazak Winnetoua.

Studio 8 tom je prilikom u potrazi za brojnim statistima, a evo i njihovog poziva:

“Pozivamo sve koji fizionomijom liče na sjevernoameričke indijance (muškarci, žene, djeca) za potrebe snimanja filma “Winnetou” da se dođu upisati u agenciju, ponedjeljkom, srijedom ili petkom 16-18 sati, Kruge 48, Zagreb. Ljudi koji žive u drugim gradovima, posebno Istra i sjeverni Jadran, te Zadar i okolica, molim prijave na mail. U prijavi treba napisati: ime i prezime, adresu, datum i godinu rođenja, visinu, težinu, konfekcijski broj te strani jezik i hobi ukoliko ga imate. Također obavezno poslati nekoliko kvalitetnih fotografija. Mail na koji trebate poslati svoju prijavu je: info@statisti.hr”, poručuju iz Studio 8.