Povežite se s nama

Sport

Trčeći, hodajući, rolajući… s Torpedo Runnersima protiv diskriminacije djece

Objavljeno

na


Prilika da ovu, u najmanju ruku neobičnu, godinu završimo s dobrim osjećajem pruža nam se u već u četvrtak, 10. prosinca, na Međunarodni dan ljudskih prava kad će biti održan One Run Global Challenge. Riječ je o globalnom projektu  u organizaciji pet svjetskih humanitarnih organizacija (UNICEF, No Bully, Do something, NO H8 – No hate i Know Your Rights Camp) koji pozivaju na jedinstvo s ciljem osvješćivanja ljudskih prava te ukazuju na diskriminaciju djece.

Imajući na umu ovaj važan cilj, članovi SRU Torpedo Runners pozivaju sve ljude dobre volje da se jednosatnom fizičkom aktivnošću uključe u ovaj projekt za koji je moguće prijaviti se i donirati sredstva na službenoj stranici  http://onerun.global/ ili pak sudjelovanjem, bez prijave, pomoći u skretanju pažnje na problem nejednakih mogućnosti i uvjeta u dječjoj svakodnevici.

Kako bi akcija imala veću snagu i poslala jasnu poruku da je sada najbolji trenutak za skretanje pažnje na ljudska prava, posebno dječja,  ona će u 195 zemalja biti provedena unutar 24 sata, s početkom u 19 sati po lokalnom vremenu.

Dakle, u četvrtak, 10. prosinca od 19 do 20 sati svi željni promjene na bolje, pozvani su da se dobrim vibracijama i fizičkom aktivnošću – trčanjem, hodanjem , rolanjem… – uključe u ovu akciju te na najbolji mogući način – šireći ljubav – pokažu da je poštovanje i prihvaćanje bogatstva različitosti najbolji način za ostvarivanje ljudskih prava.

Aktivnost je moguće odraditi bilo gdje jer s obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju nije moguće realizirati masovno okupljanje. Sudjelovati se može u malim grupama, individualno pa čak i hodajući kod kuće.

Pozivamo vas da fotografije sa svoje aktivnosti podijelite na Facebook stranici događaja – One Run Global Challenge 2020 sa Torpedo Runnersima, navode u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže