Povežite se s nama

Mozaik

Treće izdanje Unplugged festivala ovog četvrtka u Ičićima

Objavljeno

na
Nakon srpanjskog Unplugged Festivala, slijedi još jedan, i to 16. kolovoza. Cjelovečernji program pripremili su mnogobrojni izvođači, tako da će se i ovoga puta na nekoliko lokacija moći uživati u bogatim kombinacijama zvukova različitih glazbenih žanrova.

Za sve zainteresirane organizirana je i jazz radionica na hrvatskom i engleskom jeziku koja počinje u 19,00 sati ispred Bamba Bara s voditeljima Duo Lemon Jazz.

Tako će Duo Timeless svoje izvedbe predstaviti u bistrou Sunce, Trio Asi ispred caffe bara Monte Capra, Trio Barcode u Sunsetu, Trio Cukar & Caffe u bistrou Venezia i restoranu Galeb, Duo Lemon Jazz u Bamba Baru, a klapa Nevera i klapa Intriga u bistrou Lučica, pizzeriji Busola i restoranu Commodore.

Ispred caffe barova Calypso, Rožica i Rara nastupaju uvodno Blu:Kanu, nakon kojih slijedi glavna atrakcija večeri, a to je nastup Creedence Revival Band-a Rijeka s izvedbama brojnih popularnih hitova. Ovaj kvartet s izvrsnim vokalima i autentičnim zvukovima gitara najavljuju večer za pamćenje. Hitovi Creedencea poput “Proud Mary” i “Have you ever seen the rain” te njihova interakcija s publikom garantiraju vrhunski rock party.

“S obzirom na sve veću posjećenost ovog festivala, pozivamo svih da uživaju u Ičićima, koji će i ovoga puta biti ispunjeni glazbom, od pop i rock muzike, blues i jazz kombinacija, swing, bossa nova i etno izričaja do zanimljivih nota polka i valcera, što sve zajedno doprinosi iznimnom doživljaju i dobrom provodu”, poručuju iz Turističke zajednice Ičići.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram