Povežite se s nama

Vijesti

Tri godine Mostarca na čelu Grada Kastva: Trudim se svakog dana iznova opravdati povjerenje

Objavljeno

na
Aktualni gradonačelnik Kastva Matej Mostarac tu je funkciju preuzeo na današnji dan prije točno tri godine, a tim povodom osvrnuo se na društvenim mrežama na postignuto tijekom proteklog razdoblja.

“Danas obilježavam točno tri godine otkako ste me izabrali za svog gradonačelnika. Iznimna mi je čast i velika odgovornost biti na čelu našeg lijepog grada. Trudim se svaki dan iznova opravdati povjerenje koje ste u tom trenutku dali mom timu i meni. S ciljem da nam svima bude što bolje, osluškujemo vaše želje i trudimo se napraviti što više kako bi se Kastav i dalje razvijao u pravcu modernog grada koji počiva na čvrstim tradicijskim temeljima.

U protekle tri godine napravili smo puno kvalitetnih pomaka, realizirali niz značajnih projekata i unatoč poteškoćama, koje su nas ovog proljeća snašle, kročimo hrabro naprijed i gledamo pozitivno u budućnost. Volje i ljubavi ne nedostaje i to mi je najveća motivacija u radu čak i u trenucima kad su izazovi veliki. Hvala vam od svega srca na podršci, na svakom prijedlogu ili kritici… puno mi znače jer znam da vam je svima, kao i meni, na prvom mjestu Kastav”, poručio je Mostarac.

Objavio je također info-grafiku na kojoj je moguće vidjeti što je sve napravljeno, ali i što se sve planira u nadolazećem razdoblju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram