Povežite se s nama

Crna kronika

Tri osobe uhićene zbog prodaje i kupnje marihuane

Objavljeno

na
Policijski službenici opatijske policije proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 33, 34 i 43 godine zbog sumnje u počinjenje kažnjivih radnji iz domene zlouporabe droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, na širem riječkom području provedena je pretraga doma i drugih prostorija te osobnog vozila kojima se koristi 43-godišnjak,  gdje je pronađeno i oduzeto oko 40 grama kokaina,  više od 230 grama marihuane, digitalna vaga i druge predmete.

Također je utvrđeno da je dvojici osumnjičenika starosti 33 i 34 godine tijekom ove godine prodavao marihuanu na području Rijeke i Opatije za određenu svotu novaca.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, 43-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Ostala dvojica osumnjičenika su prekršajno sankcionirani temeljem odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže