Povežite se s nama

Crna kronika

Trojica osumnjičena za prijetnje, iznudu i druga kaznena djela

Objavljeno

na
Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 22 i 25 godina, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela. 

Sumnjiče se da su u studenom na području Crikvenice nekoliko puta prijetili 22-godišnjem hrvatskom državljaninu te od njega pokušali iznuditi i par tisuća kuna. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je jedan od 25-godišnjaka krajem listopada na području Crikvenice umjesto novca za kupnju osobnog vozila, 22-godišnjaku dao vrećicu sa sadržajem droge „ marihuana“ u količini od oko 25 g u protuvrijednosti novčanog iznosa od više stotina kuna.

Osim toga, utvrđeno je kako su troje osumnjičenika krajem  studenog u Crikvenici oštetili ulazna vrata obiteljske kuće u vlasništvu dvoje hrvatskih državljana.

Nakon završetka istraživanja,  poradi sumnje u počinjenje dva kaznena djela prijetnje, zatim iznude te kaznenih djela oštećenje tuđe stvari i neovlaštena proizvodnja i promet drogama, spomenuti osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram