Povežite se s nama

Vijesti

Trsat u utorak zatvoren za sav promet, bus vozi besplatno

Objavljeno

na
Povodom blagdana Velike Gospe, u utorak 15. kolovoza 2023. godine, provest će se preregulacija prometa na području Trsata.

U vremenu od 5.30 sati do 22 sata, preregulacija prometa obuhvatit će zabranu prometa sljedećim prometnicama:
• Šetalištem Joakima Rakovca, od raskrižja na Parizu do Frankopanskog trga,
• Radićevom ulicom,
• Ulicom fra Serafina Schona,
• Ulicom Drage Šćitara, od raskrižja s Marohnićevom ulicom do Ulice fra Serafina Schona,
• Frankopanskim trgom i
• Ulicom Slavka Krautzeka, od Frankopanskog trga do raskrižja s Marohnićevom ulicom.

Zabrana prometa ne odnosi se na autobuse javnog gradskog prometa, službena i tehnička vozila interventnih službi, vozila stanara, vozila s oznakom pristupačnosti (osobe s invaliditetom), vozila osoba s propusnicom Svetišta Majke Božje Trsatske i vozila novinara s akreditacijom novinske kuće. Navedena vozila mogu prometovati cijeli dan.

Posjetitelji Trsatskog svetišta pozvani su da se koriste javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusima Autotroleja na linijama 8 i 2 koje prometuju do Trsata. Po potrebi, bit će uvedeni i dodatni polasci autobusa na tim linijama, a koji će onda voziti na relaciji Žabica – Trsat. Vožnja autobusa na navedenim linijama na dan Velike gospe bit će besplatna.

Stajalište Trsat crkva se ukida u trajanju od 06:00 – 22:00 sata, a ukrcaj i iskrcaj putnika obavljat će se na peronu uz prometnicu.

Vozila s izdanim propusnicama, uključujući i novinare koji imaju propusnice svojih medijskih kuća, moći će parkirati isključivo na parkiralištu Fortica (parkiralište Svetišta kod Spomen kosturnice).

Taksi vozila prometuju isključivo u zoni otvorenog prometa, s napomenom da je iskrcaj putnika moguć kod „Pariza“, na Vojaku kod pošte i u Mihanovićevoj ulici „kod Belega“.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže