Povežite se s nama

Crna kronika

Tučnjava na tribini pred ložom, Nikola Šaponja pojasnio što se dogodilo

Objavljeno

na
Vatreno i borbeno nije bilo samo na travnjaku tijekom i nakon Jadranskog derbija zbog utrčavanja navijača, već je fizičkih okršaja bilo i na samoj tribini odmah pred ložom.

Zbog svega su odmah intervenirali zaštitari, a ubrzo su stigli također interventni policajci. Jedan od sudionika fizičkog sukoba bio je Riječanin Nikola Šaponja, koji je pojasnio što se dogodilo.

“Kad vidiš da je sukob neizbježan, onda udari prvi. Mirno samo sjedio na tribini dok nisu počeli bacati iz čista mira pive po meni i upaljače po meni i ljudima oko mene. Kad su agresivno trojica kamikaza krenula prema meni da se i fizički obračunaju tako sam i reagirao. U toj situaciji nemam vremena objašnjavati bilo kome da sam rođeni Riječanin.

Ovom prilikom pozivam sve prisutne koji su me vrijeđali te kamikaze da dođu kod mene na trening da im pokažem sportski gdje im je mjesto i da te pijane grupisane priče kod mene ne prolaze! Ja se ne povlačim nikad’ a ni tad jer sam u pravu! Ta njihova mafijanja grupna su malena kad se sretnemo sami jedan na jedan.

Zaradio sam prijavu zabranu dolaženja na utakmice, a najveće zadovoljstvo mi je bilo kada su se ove kamikaze u prostorijama policije izvinjavali uz izgovore da nisu znali na koga su krenuli. A da je kojim slučajem bio netko tko se ne zna obraniti – ubili bi ga od batina”, istaknuo je Šaponja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram