Povežite se s nama

Mozaik

Turisti koji ostaju barem dvije noći u Rijeci dobit će Winter Pass

Objavljeno

na
Ove zime turisti imaju dodatni razlog da posjete Rijeku zahvaljujući primamljivoj promotivnoj ponudi Turističke zajednice grada Rijeke namijenjenoj svim posjetiteljima koji u gradu borave dva ili više noćenja do 31. ožujka 2022.

Riječ je o Winter Pass-u, zimskoj propusnici Riječke turističke kartice koja omogućava turistima da uključene atrakcije i sadržaje posjećuju potpuno besplatno, nakon što im, na zahtjev objekta u kojem su smješteni,  bude dostavljena putem elektroničke pošte.

Propusnica se sastoji od vouchera s QR kodom koji zamjenjuje ulaznice za uključene gradske znamenitosti. Posjetitelji na ulasku u odabranu atrakciju pokazuju QR kod te na taj način ostvaruju besplatan ulaz.

Winter Pass obuhvaća besplatan ulaz u sve lokacije Muzeja grada Rijeke, Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Prirodoslovni muzej Rijeka, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, JGL Muzej farmacije, stalni izložbeni postav Trsatskog kaštela, Peek & Poke  Muzej djetinjstva i Muzej informatike, Astronomski centar Rijeka te Bazene Kantrida prema važećim radnim vremenima.

Winter Pass uvod je u projekt nove turističke kartice koja će turistima biti dostupna za kupovinu u ljetnoj sezoni. Turistička zajednica grada Rijeke ovu je promociju osmislila s osnovnim ciljem podizanja kvalitete i trajanja boravka u destinaciji te kao dodatni poticaj pružateljima usluga smještaja koji će Winter Pass moći pridružiti svojoj ponudi te tako gostu pružiti dodanu vrijednost prilikom boravka u Rijeci.

Uz dva velika događanja koje Turistička zajednica grada Rijeke tradicionalno organizira u zimskom periodu, a to su Rijeka Advent i Riječki karneval, koji su već prepoznati riječki brandovi, na ovaj se način želi zaokružiti turistička ponuda grada te gostu pružiti niz aktivnosti i ideja za boravak, popularizirati uključene objekte i osnažiti Rijeku kao cjelogodišnju turističku destinaciju, bogatu kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima.

Winter Pass poslužit će kao odlična podrška u informiranju posjetitelja o turističkoj ponudi grada, a njegovom će se promocijom potencijalnim gostima predstaviti dodatni motiv dolaska u Rijeku koji može biti presudan pri odabiru destinacije u zimsko vrijeme.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram