Povežite se s nama

Vijesti

Turistička zajednica PGŽ održala novi ciklus online edukacija za privatne iznajmljivače i agencije

Objavljeno

na
Tijekom prosinca Turistička zajednica Primorsko-goranske županije održala je dvije online edukacije namijenjene vlasnicima obiteljskog smještaja tj. privatnim iznajmljivačima s područja županije ali i turističkim agencijama koje surađuju s iznajmljivačima.

Cilj edukacija je pomoći iznajmljivačima u rješavanju izazova iznajmljivanja te podizanju kvalitete smještaja u obiteljskom smještaju na području Primorsko-goranske županije. Na edukacije u ovom jesensko-zimskom ciklusu uključilo se preko 200-tinjak iznajmljivača i predstavnika agencija, a obrađivale su teme kako unaprijediti kvalitetu obiteljskog smještaja te digitalni marketing, zatim aktivnosti na društvenim mrežama i digitalizacija prodaje kapaciteta. Edukacije posvećene digitalnim alatima uvijek su atraktivna tema, a iznajmljivači su i ovog puta predavačima upućivali vrlo konkretna pitanja što se tiče online oglašavanja jer itekako vide i prate da su upravo online oglasi odličan način promocije kojim se kroz malo uloženog novca vrlo brzo može doći do dobrih i mjerljivih rezultata u zaradi.

„Nakon proljetnog i ljetnog ciklusa radionica za naše iznajmljivače, u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije organizirali smo još jedan jesensko-zimski ciklus online edukacija i to u sklopu našeg dobro znanog projekta Kvarner Family kroz kojeg već više od 10 godina radimo na brendiranju i razvoju obiteljskog smještaja naše županije. Edukacije su uvijek dobro popraćene, a naši iznajmljivači se rado uključuju budući se uvijek potrudimo obraditi aktualne teme. Vrlo je važna i razmjena iskustava, i zato bar jednu radionicu uvijek posvetimo primjerima dobre prakse – tj. sami iznajmljivači nam predstave svoja vlastita iskustva, napore i postignuća. Zahvaljujem svim predavačima koji su se odazvali našem pozivu i podijelili svoja znanja tijekom radionica kao i iznajmljivačima koji prate naše radionice“, izjavila je direktorica Irena Peršić Živadinov.

Upravo zbog značaja obiteljskog smještaja i iznajmljivača u turističkoj ponudi Primorsko-goranske županije, županijska turistička zajednica već više od 10 godina provodi projekt Kvarner Family. Cilj projekta je iznajmljivače potaknuti i educirati da neprestano rade i prate što moderni gost traži i treba. Kroz projekt radi se i na dodatnoj promociji ponude obiteljskog smještaja – tu je posebna web stranica, brošura, Facebook stranica te se provode digitalne kampanje, prezentacije i predstavljanja na turističkim sajmovima. Stoga, pozivamo sve iznajmljivače da nam se obrate i uključe u projekt Kvarner Family.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže