Povežite se s nama

Mozaik

TZ Grada Bakra objavila najbolje u natječaju “Najljepši božićni ugođaj”

Objavljeno

na
Turistička zajednica Grada Bakra za sam kraj godine pripremila je prigodni natječaj za sve ugostitelje na svom području pod nazivom „Najljepši božićni ugođaj“. Time su željeli potaknuti ugostitelje da obogate božićnu ponudu jela i pića te ih motivirati da dodatno ukrase svoje objekte maštovitim božićnim dekoracijama.
Na raspisani natječaj prijavilo se 8 ugostiteljskih objekata sa područja Grada Bakra želeći osvojiti laskavu titulu. Peteročlana komisija bila je na slatkim mukama, jer svi su se uistinu potrudili zabljesnuti punim sjajem i uložili su jako puno truda i mašte u uređenje svojih objekata. 

Komisija je bila sastavljana od predstavnika turističke zajednice, lokalne samouprave i struke: Anamarija Kezić – TZ Grada Bakra, Mia Giorgolo Valić – Grad Bakar, Krunoslav Lazanja – GKD Dobra, Marta Živko – Industrijska zona Bakar i Boris Antić – agencija za vjenčanja DM.

U četvrtak, 23. prosinca komisija je krenula u obilazak prijavljenih objekata, a najbolji božićni ugođaj ocjenjivao se ocjenama od 1 do 5 u sljedeće tri kategorije:

  • dekoracija ugostiteljskog objekta (lampice, bor, ukrasi, kuglice i sl. )
  • ponuda (kuhano vino i džin, rum punč, čaj, topla čokolada, kobasice, fritule itd…)
  • atmosfera (božićna pjesme, prigodni outfit osoblja, ljubaznost djelatnika i sl.)

Za najljepše uređene ugostiteljske objekte pripremljene su i novčane nagrade i to za:

1. mjesto 2.000,00 kuna, 2. mjesto 1.000,00 kuna i 3. mjesto 500,00 kuna

S obzirom da je vrijeme darivanja i ostali sudionici natječaja dobili su utješne nagrade u obliku božićnih poklon paketa tvrtke Apitrade s Hreljina.

U  utrci za osvajanje titule onog najboljeg bilo je vrlo napeto i tijesno, jer pobjedu je za samo 1 bod, odnijela pizzeria „Na Piketu“ na Hreljinu sa osvojenih 70 bodova, od ukupno mogućih 75 bodova. Drugo mjesto, sa samo jednim bodom manje i osvojenih 69 bodova, zauzeo je kafić „Eli’s caffe“ u Bakru, a treće mjesto pripalo je caffe baru „Maestral“ na Kukuljanovu sa osvojenih 68 bodova. 

Ovim putem zahvaljujemo se svim prijavljenim ugostiteljima na uloženom trudu i podizanju kvalitete ponude za vrijeme trajanja adventa te komisiji koja je imala iznimno težak zadatak između toliko dobrih božićnih ugođaja, odabrati onaj najbolji!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže