Povežite se s nama

Mozaik

TZ Grada Bakra podržala projekt OŠ Bakar “Nota do note za bakarske ljepote”

Objavljeno

na


Kako bi blagdani u Bakru, unatoč okolnostima, bili što radosniji pobrinuli su se nastavnici i učenici OŠ Bakar koji su prigodno ukrasili zgradu svoje škole, ali i snimili blagdanski glazbeni video spot za pjesmu „Božić u Bakru“ čije je snimanje sponzorski podržala TZ Grada Bakra

Iako pripreme za blagdane ne teku opušteno kao prošle godine, veseli blagdanski zvuci nisu zaobišli Bakar. Osnovna škola Bakar svojim je projektom „Nota do note za bakarske ljepote“ donijela radost svojim učenicima, ali i uljepšala blagdansko doba svima ostalima glazbenim spotom za pjesmu “Božić u Bakru”.

Kao nastavak projekta zavičajne slikovnice „Četiri srca za Bakar“ uz podršku TZ Grada Bakra snimljene su i 3 autorske pjesme učiteljice Alme Hess koje izvode njezini učenici 4 razreda OŠ Bakar i to; Himna OŠ Bakar, Bakar moj grad i Božić u Bakru. Pjesme su snimljene u glazbenom studiju „Maraton“ u Rijeci, pod sponzorstvom Turističke zajednice Grada Bakra i „Yamaha music school Rijeka“. Za glazbeni aranžman pjesama potrudio se Matko Basara, a za miks i glazbenu produkciju Olja Dešić, a na snimanju su sudjelovale Lorena Vulić i Ema Dželalija. 

Kao poklon za Božić posebno je napravljen i glazbeni video spot za pjesmu „Božić u Bakru“. Nastavnici i učenici, prema ideji profesora Ivice Terihaja i knjižničarke Paule Mikeli udruženim snagama snimili su blagdanski glazbeni video spot koji je sniman na brojnim slikovitim bakarskim lokacijama. Režiju i video produkciju spota potpisuje Miljenko Šegulja.

Želeći podržati napore malih Bakrana i njihovih učitelja u promociji Bakra i njegovih znamenitosti, snimanje spota sponzorirala je Turistička zajednica Grada Bakra koja je sponzorirala i izradu USB stickova na kojima se nalaze i ostale zavičajne pjesme učiteljice Alme Hess u izvedbi talentiranih učenika.

Uživajte u njihovoj izvedbi: 

A ovako je bilo na snimanju spota:

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže