Povežite se s nama

Mozaik

U Azuru ovog petka dolazi reperski dvojac Corona i Rimski

Objavljeno

na


Koncept Azura Lounge I Eat I Club u Rijeci smješten u sklopu Robne Kuće RI (Riva 6) priprema novi koncert ovog vikenda! U petak, 17.03.2023. u Azura Club stiže jedan od najpopularnijih reperskih dvojaca na našim prostorima, Corona i Rimski, navodi se u uvodu priopćenju koje se prenosimo:

Premil Jovanović i Predrag Miljković, poznatiji kao Rimski i Corona, već dugi niz godina ruše rekorde milijunskim pregledima na You Tube-u i posječenošću nastupa. Zajedno s Filipom Mladenovićem čine trio izdavačke i produkcijske kuće “KDM Exclusive”. Osim što aktivno nastupaju po cijeloj regiji, radne dane provode u svom studiju gdje stvaraju pjesme za sebe ali i za druge izvođače. Aktualni reperi stvarali su pjesme najpoznatijim pop i folk pjevačima. Jedan od primjera je i Tanja Savić, čiju su karijeru i popularnost podigli na višu razinu.

Uživaju veliku popularnost u regiji, a neki od hitova kojima su to postigli su: Pop ikona, Izvini mama, Galerija, Gad, Sicilija, Crni Mercedes, Playboy, Paralele, Laga Laga, Bye Bye, Odakle sam ja, Crne kiše i mnogi drugi.

Za zagrijavanje uz najbolje od Urban, RnB, Reggeaton i Balkan Trapa zadužen je DJ Vicente Corza koji će vas pripremiti za spektakularan koncert te zadržati na podiju nakon nastupa ovog dvojca do ranih jutarnjih sati.

Cijena ulaznice je 15 €. Broj ulaznica je limitiran.

Ulaznice možete kupiti svakim danom u Azura Lounge-u, na adresi Riva 6 (1. kat Robne kuće Ri).

Vrata Azura Cluba otvaraju se u 22:30 h. Sve dodatne informacije i rezervacije na broj: 099 8339 535.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže