Povežite se s nama

Vijesti

U Budimpešti održana poslovna radionica i prezentacija Primorsko – goranske županije

Objavljeno

na
22. studenog u Budimpešti bio je u znaku Primorsko-goranske županije, jer tog je dana županijska turistička zajednica sudjelovala na dvije važne aktivnosti – poslovnoj radionici te svečanom obilježavanju 25 godina postojanja predstavništva HTZ-a u Mađarskoj čiji je cjelokupni program u potpunosti bio obilježen bojama Primorsko-goranske županije.

Zahvaljujući suradnji Turističke zajednice Primorsko-goranske županije, HTZ-a i predstavništva HTZ-a u Mađarskoj na oba događanja tijekom cijelog dana okupio se veliki broj poslovnih partnera iz mađarskog turističkog sektora, zatim strukovnih udruženja, diplomatskog osoblja i predstavnika medija. Tijekom jutarnjih i ranih popodnevnih sati u Marriott Hotelu u Budimpešti održana je poslovna radionica na kojoj je sudjelovalo oko 30-tak hrvatskih sudionika od kojih je gotovo pa polovica došla upravo iz Primorsko-goranske županije. 

– Zajedno s 11 ostalih partnera s područja županije tj. s predstavnicima hotelskih kuća Jadran d.d., Liburnia Riviera hoteli, Milenij hoteli (Amadria park), hoteli Jadran i hotel Villa Ružica, hotel Miramare, Falkensteiner hotels & residences te predstavnicima putničkih agencija Anna Tours, Cromatours, More i Mari-tours odradili smo niz sastanaka i predstavljanja mađarskim agentima koji su došli čuti o novostima u regiji koje će uvrstiti u svoje programe. U Mađarskoj naša županija je jako dobro poznata i tražena destinacija. Dovoljno je samo reći kako se Crikvenica, Opatija, Rab, Krk i Lopar redovito nalaze na popisu TOP 10 hrvatskih destinacija u kojima mađarski gosti najviše borave, izjavila je Irena Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Primorsko-goranske županije.

Centralno događanje dana bilo je svečano obilježavanje 25 godina postojanja predstavništva HTZ-a u Mađarskoj, koje se u večernjim satima održavalo također u hotelu Marriott. „Glavna zvijezda večeri“ bila je upravo Primorsko-goranska županija budući je baš sve bilo u znaku naše ponude: uzvanicima je za piće dobrodošlice ponuđen Kvarnerski pjenušac, tijekom večeri mogli su uživati i u kvarnerskoj Žlahtini i Sansigotu, bio je tu i „Kvarnerski kantun“ s ponudom proizvoda s područja županije – od krčkog pršuta i domaćeg sira, do maslinovog ulja, Rapske torte, meda, smokvenjaka. Događanja je bilo popraćeno i kvarnerskim glazbenim kvartetom Veljak te promotivnim filmovima koji su svojim predivnim kadrovima dočarali atmosferu mora, otoka i Gorskog kotara.

– Ovo nam je bila izvrsna prilika da našim mađarskim gostima zahvalimo na njihovoj vjernosti budući su i u trenutcima najvećih izazova u sektoru putovanja i dalje rado putovali i boravili u našoj regiji. Zajedno s Kristjanom Staničićem, direktorom HTZ-a, te Ivanom Herceg, direktoricom predstavništva HTZ-a u Mađarskoj, bili smo domaćinom ove velike obljetnice predstavništva na koju se odazvalo čak 180 uzvanika iz mađarskih poslovnih, diplomatskih i medijskih krugova. Zato smo, uz sve, osmislili i poseban „Surprise voucher“ – glavnu nagradu koja je definitivno bila iznenađenje večeri i koju nam je osigurao Villa Hotel Barbat s otoka Raba. Tako će dobitnik ove vrijedne nagrade imati priliku kušati i doživjeti puno više za vrijeme svog boravka na području Primorsko-goranske županije i otoka Raba. Našim uzvanicima tijekom večeri dobili smo priliku uz ostalu turističku ponudu posebno predstaviti naše oznake kvalitete „Kvarner Gourmet & Food“ i „Kvarner Wines“. Ono što je cilj ovakvih predstavljanja, koja uvijek budu rado posjećena i medijski vrlo popraćena, je da – posebice kada govorimo o mađarskom tržištu koje nam se po broju ostvarenih noćenja nalazi u prvih 10 tržišta – ostanemo među najtraženijim i trend destinacijama i tijekom 2023. godine, pojasnila je Peršić Živadinov.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže