Povežite se s nama

Vijesti

Stigla žalba zbog radova u budućem sushi baru, korisnik prostora pribavio suglasnost suvlasnika

Objavljeno

na

Koncem veljače medijima se obratila jedna zabrinuta građanka zbog radova u centru Opatije u objektu koji bi u narednom razdoblju trebao biti uređen kao sushi bar. Prostor je i ranije privlačio interes javnosti i gradskih vijećnika nakon što je došlo do prenamjene djelatnosti iz trgovine u ugostiteljski objekt, a već se više tjedana upravo u tom smjeru i uređuje prostor. Trenutno se prostor koristi kao skladište susjedne trgovine.

No, čini se da korisnik prostora ne poštuje sve propise, a pitanje na tu temu na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke u sklopu Aktualnog sata postavio je i predsjednik Fernando Kirigin.

Gradonačelnik Ivo Dujmić tom je prilikom tek kratko odgovorio kako će dati nalog stručnim službama da to provjere, a sad je objavljen i odgovor.

“Tehnička služba izvršila je pregled poslovnog prostora na adresi M. Tita 86 i utvrdila je da se izvode radovi bez prethodnog odobrenja Grada. Upućena je pisana opomena zakupniku i poziv da se prestane s izvođenjem radova te ponovljen poziv da se dostavi tehnička dokumentacija uređenja poslovnog prostora kao i pisane suglasnosti svih suvlasnika nekretnine za radove koji se izvode na zajedničkim dijelovima nekretnine”, navodi se u odgovoru Grada Opatije.

Kako doznajemo, korisnik prostora je pribavio suglasnost svih suvlasnika nekretnine, pa je eventualna nepravilnost otklonjena.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram