Povežite se s nama

Vijesti

Stigla žalba zbog radova u budućem sushi baru, korisnik prostora pribavio suglasnost suvlasnika

Objavljeno

naKoncem veljače medijima se obratila jedna zabrinuta građanka zbog radova u centru Opatije u objektu koji bi u narednom razdoblju trebao biti uređen kao sushi bar. Prostor je i ranije privlačio interes javnosti i gradskih vijećnika nakon što je došlo do prenamjene djelatnosti iz trgovine u ugostiteljski objekt, a već se više tjedana upravo u tom smjeru i uređuje prostor. Trenutno se prostor koristi kao skladište susjedne trgovine.

No, čini se da korisnik prostora ne poštuje sve propise, a pitanje na tu temu na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke u sklopu Aktualnog sata postavio je i predsjednik Fernando Kirigin.

Gradonačelnik Ivo Dujmić tom je prilikom tek kratko odgovorio kako će dati nalog stručnim službama da to provjere, a sad je objavljen i odgovor.

“Tehnička služba izvršila je pregled poslovnog prostora na adresi M. Tita 86 i utvrdila je da se izvode radovi bez prethodnog odobrenja Grada. Upućena je pisana opomena zakupniku i poziv da se prestane s izvođenjem radova te ponovljen poziv da se dostavi tehnička dokumentacija uređenja poslovnog prostora kao i pisane suglasnosti svih suvlasnika nekretnine za radove koji se izvode na zajedničkim dijelovima nekretnine”, navodi se u odgovoru Grada Opatije.

Kako doznajemo, korisnik prostora je pribavio suglasnost svih suvlasnika nekretnine, pa je eventualna nepravilnost otklonjena.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram