Povežite se s nama

Vijesti

U centru Marinića uveden novi režim parkiranja

Objavljeno

na


Na području Marinića, odnosno u samom centru najvećega viškovskog naselja, neposredno uz kružni tok Marinići 1 uvedena je nova regulacija prometa u mirovanju.

Na parkirnim mjestima uz javnu površinu Marinići kao i na parkirnoj površini uz autobusno stajalište u smjeru Bezjaka uvodi se vremensko ograničenje zadržavanja na parkirnom mjestu u trajanju do maksimalno 60 minuta.

U sklopu parkinga na javnoj površini Marinići, neposredno uz kružni tok i kioske unutar mini tržnice, označena su 2 mjesta za dostavna vozila na kojima vremensko ograničenje, a sukladno zakonskim propisima, iznosi maksimalno 30 minuta.
Do nedjelje 13. studenog 2022. godine prometni redar Općine Viškovo vlasnicima vozila koja budu parkirana suprotno postavljenoj vertikalnoj prometnoj signalizaciji izdavat će pismena upozorenja u počinjenom prekršaju.

Od ponedjeljka 14. studenog 2022. godine kreće sankcioniranje nepropisno parkiranih vozila i to novčanim iznosima od 300 ili 500 kuna ovisno o počinjenom prekršaju, sve sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U narednom periodu na toj lokaciji u centru Marinića instalirat će se i kamere za nadzor nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila koja neće poštivati postavljene prometne znakove.
Takav sustav odnedavno postoji i u samom centru Viškova i detektira nepropisno zaustavljena i parkirana vozila na dionici od rotora koji se gradi kod skretanja za Mladeniće do zgrade Općine te nastavak glavne prometnice prema restoranu Mladenka, cestu prema vrtiću i školi te ulicu između zgrade Općine i VTC-a.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže