Povežite se s nama

Mozaik

U centru Opatije otvorena nova kavana Kaiser

Objavljeno

na
Najstroži centar Opatije od ovog tjedna ima dodatno obogaćenu ugostiteljsku ponudu. Nakon što je nedavno nakon dugog niza godina ponovno otvorena kultna kavana u hotelu Imperial, svega nekoliko stotina metara dalje svoja vrata otvorila je i nova kavana Kaiser.

Radi se o kavani koja je otvorena u prostoru u kojem se u proteklom razdoblju nalazila trgovina sportske odjeće i obuće na adresi Ulica maršala Tita 116, odmah pored restorana Roko.

Tiho otvorenje održano je ovih dana, a ono svečano održat će se kroz koji tjedan kad ponuda bude u potpunosti obogaćena.

Osim raznih kava, čajeva, alkoholnih pića te slanih i slatkih slastica, u ponudi imaju i brojne klasične koktele, a na vrhu njihovog popisa ističe se koktel Keiserin kiss koji se sastoji od Sauvignona Korak, Camparija i mineralne vode.

Njihovu cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram