Povežite se s nama

Mozaik

U centru Rijeke postavlja se veliki zabavni park, doznali smo što će sve imati

Objavljeno

na

Star flyerPanoramski kotač u središtu Rijeke početkom ove godine privukao je veliku pažnju Riječana, a nemali je i broj onih koji su se odlučili počastiti vožnjom. Kotač je nakon mjesec dana napustio Rijeku, ali već za nekoliko dana u središtu grada stižu nove atrakcije.

Na Gatu Karoline Riječke s početkom ovog tjedna počelo je postavljanje velikog zabavnog parka koji će biti trenutno najveći u široj regiji. Njegovo otvorenje planira se već za ovaj vikend, a eventualno početak rada može biti pomaknut za dan – dva zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta, odnosno kiše.

Zabavni park u centru Rijeke bit će otvoren mjesec dana, a zahvaljujući svom sadržaju zasigurno će privući i one najmlađe, ali i odrasle željne malo adrenalina.

Doznajemo kako će imati sljedeće naprave: autodrom, ledeni tobogan, Ranger, trampolin, čarobni labirint i cirkus, a najviše pažnje zasigurno će privući Star flyer te mogućnost bungee jumpinga.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram