Povežite se s nama

Crna kronika

U centru Rijeke uhićen diler sa “svim mogućim” drogama

Objavljeno

na
Policijski službenici  Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Sumnjiči se da je 12. ožujka 2019. godine, kada ga je policija zatekla u središtu Rijeke, neovlašteno posjedovao poradi daljnje prodaje drugim osobama  drogu amfetamin u količini od oko 552,50 grama, 200 tableta droge “MDMA” tzv. „ecstasy“ i drogu kokain u količini od oko 1,10 grama.

Pretragom stana koji 43-godišnjak koristi na području Rijeke pronađeni su predmeti koje je neovlašteno posjedovao: 149,50 grama droge amfetamin, 66 tableta droge MDMA, 1, 60 grama droge marihuana, digitalna vaga za precizno mjerenje te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 43-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram