Povežite se s nama

Vijesti

U četvrtak cijeli dan zatvorena Ulica Ivana Matetića Ronjgova u Voloskom

Objavljeno

na
Grad Opatija objavio je obavijest o potpunom zatvaranju dijela Ulice Ivana Matetića Ronjgova u Voloskom dana 18.03.2021. godine. Radove izvodi Novotehna d.d.

Radi izvođenja radova dana 18.03.2021. godine zatvorit će se na cijeli dan oba prometna traka dijela Ulice Ivana Matetića Ronjgova, ukupne dužine cca 60 m. Za sav promet zatvorit će se i dio Ulice Črnikovica, odnosno njen zapadni izlazni trak, koji vodi prema Opatiji.

Za vrijeme izvođenja radova promet će se usmjeravati na obilazne pravce kretanja odnosno Ljubljanskom ulicom, Kvarnerskom cestom, Novom cestom, Ulicom dr. Ivana Poščića i dalje Ulicom Ivana Katalinića Jeretova ili Novom cestom prema Opatiji.

Na dijelu Ulice Ivana Matetića Ronjgova dozvolit će se samo lokalno prometovanje, do i od stambenih objekata koji se nalaze na dijelu predmetne ulice. Prometovanje preko Ulice Črnikovica biti će dozvoljeno samo u smjeru Rijeke.

Linija 32 javnog gradskog prijevoza za vrijeme izvodenja radova kretat će se obilaznim pravcem — Ljubljanskom cestom, Kvarnerskom i dalje Novom cestom prema Opatiji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram