Povežite se s nama

Vijesti

U četvrtak i petak na Kontu se dijele besplatne sadnice-trajnice

Objavljeno

na

Rotor PećineU četvrtak i petak 20. i 21. rujna 2018. godine od 11.00 do 13.00 sati u okviru manifestacije Jesenski sajam, na mostu kod hotela Kontinental, KD Čistoća Rijeka organizira akciju dijeljenja sadnica-trajnica zainteresiranim građanima, a koje su tijekom ljeta ukrašavale gradske cvjetne gredice. Radi se o sadnicama limunske trave, ljubičastog bosiljka i mente. Uz ovo, građani će moći pogledati edukativne plakate sa svim ovogodišnjim gredicama, dizajnima te korištenim biljnim materijalom.

I ove su godine gradske gredice bile izuzetno mirisne te su po drugi put riječke ulice ukrašene aromatičnim biljem. Ovogodišnja je tema ljetnih gredica bila „Na valovima ljeta“. Prilikom oblikovanja i odabira vrsta, svakoj se lokaciji pristupalo individualno, prema estetskim kriterijima i zahtjevima vezanim uz održavanje.

Aromatične su trajnice, kao što je već istaknuto, i ovo sezone bile zastupljene kako bi na jesen mogle nastaviti mirisati na balkonima i u domovima građana. Time su i ove sezone Grad Rijeka i KD Čistoća  mirisima i bojama ljeta metaforički pozvale na okupljanje cijele zajednice na stvaranju jedinstvenog imidža našeg „Grada koji teče“.

“Molimo zainteresirane građane da sa sobom ponesu svoje posude u kojima mogu odnijeti biljke. Uz sadnicu će građani dobiti i upute o uzgoju i brizi te korištenju i pozitivnim učincima ovih biljaka na svakodnevni život. U slučaju lošeg vremena, akcija se odgađa”, poručuju iz Čistoće.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže