Povežite se s namaTuristička zajednica općine Kostrena obavještava da će se u četvrtak, 3. kolovoza 2017., s početkom u 21:00 sat, na terasi Diving Center Kostrena (konoba More) u Kostreni održati KASTAV BLUES FESTIVAL.

Prva večer jubilarnog desetog po redu Kastav Blues Festivala započinje u Kostreni nastupima Zdenke Kovačiček, prve dame hrvatske jazz i blues scene i vrhunskog Greenhouse Blues Banda poznatog po odličnim obradama brojnih skladbi među kojima dominiraju zanimljivi aranžmani sekcije puhača. Iste večeri nastupat će i makedonska blues grupa iz Prilepa Crossroad Blues Band u čijim se tekstovima pjesama osjeća snažna socijalna dimenzija; govore o problemima običnih, „malih“ ljudi što, na kraju, i jest jedna od osnovnih tema blues – lirike.

Kostrena je i proteklih godina imala prilike ugostiti Kastav Blues Festival, a sjajna atmosfera i lokacija učinili su da se mjesto viška tražilo ne samo na terasi Diving Centra Kostrena (konoba More) već i na kostrenskoj obalnoj šetnici koja je odjekivala sjajnim zvucima bluesa. Uvjereni da će se sjajna atmosfera ponoviti i ove godine, pozivamo Vas da nam se pridružite na Kastav Blues Festivalu u Kostreni, navode organizatori.