Povežite se s nama

Na Trsatskoj gradini će se u četvrtak, 20. srpnja, u sklopu Ljeta na Gradini, održati rock nastup u izvedbi popularnog zagrebačkog benda Adastra, čiji hitovi oduševljavaju mnoge i proteklih nekoliko godina stoje pri vrhu top ljestvica. Zagrebački bend Adastra osnovan je 2005. godine, u lipnju 2007. objavljen je album prvijenac, dok je krajem 2015. objavljen treći album pod nazivom „Katarza“. Adastrina pjesma „Nabujala rijeka“ prevedena je na engleski jezik te je pod nazivom “Nina” objavljena na kompilaciji Radio Expressa iz Los Angelesa na kojoj se nalaze najnoviji singlovi poznatih svjetskih izvođača.

Adastra je 2008. godine objavila pjesmu „Surovi grade” posvećenu 17-godišnjem Luki Ritzu te je pjesma postala himna borbe protiv nasilja među mladima.
Koncert će ujedno biti i promocija Adastrinog novog albuma Adastra Greatest Hits Collection. Kompilacija se sastoji od najvećih hitova Adastre koji su objedinjeni na ovom novom albumu.

Početak koncerta je u 21.30 h, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 30 kn, odnosno 40 kn na dan koncerta za stajanje.