Povežite se s nama

Mozaik

U četvrtak se u centru Rijeke otvara palačinkarnica Sweet House, tijekom happy houra dijele palačinke gratis

Objavljeno

na
Ljubitelji slatkog od ovog tjedna će imati još jedno omiljeno mjesto u centru Rijeke s obzirom na najavu da se otvara palačinkarnica Sweet House na adresi Erazma Barčića 11 u blizini Jadranskog trga.

Oduvijek nam je bila želja imati svoju palačinkarnicu jer smo i sami veliki ljubitelji palačinki te smo svoju ljubav i strast prema palačinkama htjeli podijeliti sa svima ostalima.

Tokom svojih studentskih dana oduvijek su nam nedostajale bakine palačinke! Ta mekoća i jednostavnost su uvijek pobjeđivale pokraj svega. Ubrzo smo shvatili da nismo jedini koji dijele ljubav prema palačinkama pa smo se odvažili i otvorili upravo ono što je Rijeci nedostajalo, prave bakine palačinke s domaćom recepturom!

Najviše smo se koncentrirali na to da proizvod uvijek bude kvalitetan i da su sastojci uvijek što kvalitetniji. Cijene su jako pristupačne, a pri kreiranju cijena na umu smo imali osobito studente s obzirom da smo i sami bili studenti i znamo koliko je to nekada financijski teško. Recept je strogo čuvana bakina tajna, a na namazima nikad ne štedimo. U našem resotorančiću možete pojesti palačinke ‘s nogu’ ili naručiti preko Glova i Wolta. Palačinkarnica se nalazi u Ulici Erazma Barčića 11.

U četvrtak od 17h do 18h dijelimo besplatno palačinke svima koji nam se dodu pridružiti na službenom otvaranju naše Sweet House palačinkarnice”, poručili su vlasnici.

Rano vrijeme bit će od ponedljeka do četvrtka od 15 do 23 sata, petkom i subotom od 15 do 24 sata, a nedjeljom će biti zatvoreni.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže