Povežite se s nama

Mozaik

U četvrtak u centru Rijeke Leteći odred, Jole, Neno Belan, Gustafi, Colonia…

Objavljeno

naU tijeku je nova humanitarna akcija „Sve za našu djecu“ u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce, namijenjena uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom koja će se urediti u prostorima Udruge za sindrom down Rijeka 21. Za opremanje senzorne sobe potrebno je 154 tisuće kuna.

U ime Primorsko-goranske županije podršku akciji dale su zamjenica župana Marina Medarić i voditeljica Kabineta župana Ermina Duraj. Zamjenica Medarić pohvalila je angažman članova Udruge Riječko srce i njihov doprinos u rješavanju i pružanju pomoći onima kojima je to potrebno. Pozvala je svih na središnji događaj –  veliki humanitarni koncerti na Trgu Riječke rezolucije 16. svibnja 2019. godine, uz prijenos na Kanalu Ri i call centar,  na kojem će pjevat Leteći odred, Jole, Neno Belan, Gustafi, Colonia, Mia Negovetić, Davor Lukas (Fit), Denis&Denis, Atomsko sklonište te brojni drugi izvođači.

U tri dosadašnje akcije koje su bile namijenjene Udruzi Dira, Dječjoj onkologiji i hematologiji Klinike za pedijatriju na Kantridi te Odjelu za slijepe i slabovidne učenike OŠ Pećine prikupljeno je 400 000 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram