Povežite se s nama

Mozaik

U Diamond na Krku stiže i turska DJ zvijezda Burak Yeter

Objavljeno

na
Već nekoliko godina rado iznova pjevušimo veliki hit „Tuesday“ koji je stigao do prvog mjesta ljestvica u mnogim zemljama. Njegov autor je Burak Yeter, DJ zvijezda porijeklom iz Turske, danas aktivan u brojnim projektima diljem svijeta. Ove subote, 6. kolovoza ugostit će ga i klub Diamond kod Malinske, nova prijestolnica zabave na Kvarneru.

Može se reći da se Burak Yeter bavi glazbom od svoje pete godine kad je počeo svirati klavir, a potom i gitaru kojom i danas neuobičajeno prati svoje DJ setove. U stjecanju iskustva pomogle su mu česte selidbe zbog velikih poslova njegove obitelji s građevinom kojom se danas i sam bavi uz glazbu.

Prve korake u stvaranju glazbe napravio je uz rap grupu koju je sam oformio, no uskoro je krenuo s produkcijom elektroničke glazbe i DJ nastupima. Uz niz svojih hitova remiksirao je mnoge velikane poput Depeche Mode, Adele, Franka Sinatre i Jamesa Browna.

Sklon inovacijama, Yeter je pokrenuo i projekt koncerata sa simfonijskim orkestrom na kojima u svojim aranžmanima kombinira klasičan zvuk s elektroničkom glazbom. Publiku je zadivio i Space Concertom ovoga svibnja u Istanbulu na kojem je nastupio uz impresivne vizualne i svjetlosne efekte.

U vrijeme pandemije Burak Yeter održao je 20 virtualnih nastupa diljem svijeta uz vrhunsku produkciju na impresivnim lokacijama, među njima i kod spomenika na Kozari u susjednoj BIH. Sve to dovelo ga je na popis 100 najboljh DJ-a u svijetu prema izboru DJ Maga.

Svoj talent pokazat će ove subote u Diamondu na prvom u nizu sjajnih gostovanja u ovom klubu tijekom kolovoza. Već 12. kolovoza nastupa popularni francuski duo Ofenbach, a tjedan kasnije, 18. kolovoza planetarno poznati hitmejkeri Shouse te 19. kolovoza južnoafrička DJ zvijezda Themba.

Ulaznice za nastup Buraka Yetera dostupne su putem poveznice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram