Povežite se s nama

Mozaik

U Dnevnom boravku susjedstva Kostrena EPK predstavlja se udruga Veli pinel

Objavljeno

na


U utorak 25. veljače 2020.g. u 18.30 sati u Dnevnom boravku susjedstva Kostrena (Narodna Čitaonica, Sveta Lucija 14, Kostrena), jednog od 27 susjedstava Europske prijestolnice kulture, predstavit će se likovna udruga Veli pinel. Umjetnici Helena Šalamon, Ivanka Zec, Slavko Strinić i Edi Gustin na svojim će štafelajima pred publikom slikati i stvarati umjetnička djela po istom predlošku – poneštrica.

Umjetnici će pritom davati odgovore na pitanja zainteresiranih, između ostalog i na ona kako se postavljaju izložbe te koje sve pripreme moraju proći kako bi slika uopće nastala.

Likovna udruga Veli pinel iz Kostrene broji više od 50 članova raznih uzrasta, profila i struke. Stručni voditelj udruge je Ivan Penzeš Nadalov, a u sklopu udruge djeluje i Mići pinel koji okuplja talentiranu djecu – mlade snage i ponos pinelaša, pod stručnim vodstvom Edija Gustina. 

Među brojnim programima, pinelašima su ipak najdraži Likovna kolonija i Ex tempore, koji se dugi niz godina organizirao u uvali Žurkovo, a kasnije na Trgu sv. Barbare u Kostreni, uz staru školu, u kojoj je smješten i atelje udruge.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram