Povežite se s nama

Mozaik

U Domu kulture Čavle humanitarni rock koncert za sumještanku Sanju Juretić

Objavljeno

na
U četvrtak, 17.11.2022. od 21h u Domu kulture Čavle održati će se humanitarni rock koncert za sumještanku Sanju Juretić. 

Nastupit će četiri rock sastava pod nazivom: „Obrazovni Program“, „Bar Rock“, „Gear Box“ i „Dražina Blues Bend“, dok su ulaznice za koncert po donaciji. Sav prihod od ulaznica biti će namijenjen za potrebe liječenja. Osim bendova koji će u četvrtak svirati za Sanju, velike zahvale idu i „DB Sound & Light“ na pomoći oko rasvjete i razglasa.  

Žedni nećete biti, jer su tu za vas: „Caffe bar Centar“ i „Caffe bar La KAFE“ koji će također tu večer raditi za Sanju i dio ostvarenog prihoda izdvojiti za potrebito liječenje.

Organizatori koncerta su Jelenske maškare, dok su pokrovitelji Općina Čavle i Turistička zajednica Općine Čavle. 

Hvala svima koji su se odazvali, te sa veseljem pomažu! Pozivamo i vas da dođete, uživate u rock notama, te budete dio ove hvalevrijedne akcije – poručuju iz Turističke zajednice Općine Čavle.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram