Povežite se s nama

Mozaik

U emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” najavljena izložba “Festivalska Opatija – priča o Dori”

Objavljeno

naFestivalska Opatija – priča o Dori, naziv je izložbe koja će biti otvorena 2. veljače u 18,00 sati u UP Juraj Šporer, a najavljena je jutros i u popularnoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” na HRT- u u kojoj su gostovali gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić i HRT- ova urednica Uršula Tolj.

Bit će izložene fotografije svih dosadašnjih pobjednika Dore, uz tekstualne podsjetnike na prošlost toga festivala kao i na festivalsku tradiciju grada Opatije.

Uz fotografije, posjetitelji će moći vidjeti i nekoliko statua Dore od različitih materijala, uključujući i ovogodišnju, sve radove autora Ivice Propadala te kratku video-priču o povijesti festivala na kojem Hrvatska bira svog predstavnika na Eurosongu.

Izložbu zajedno organiziraju Grad Opatija, HRT i Festival Opatija uz medijsko pokroviteljstvo Novog lista. Za javnost će biti otvorena do kraja veljače i za posjetitelje je besplatna.

Podsjetimo, Glazbeni dani HRT-a ove se godine u Opatiji održavaju 28. i 29. veljače. Grad Opatija i  HRT su krajem prošle godine potpisali ugovor o suradnji i održavanju Glazbenih dana i Dore u Opatiji za dvije godine 2020. i 2021.

Povratak ove popularne glazbene manifestacije bio je naš strateški projekt, vrlo smo zadovoljni što smo to uspjeli učiniti i već se prošle godine pokazalo da je ova manifestacija, važan društveni događaj u Hrvatskoj, dobro utjecala i na turističke rezultate Opatije, naglasio je gradonačelnik Dujmić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram