Povežite se s namaU subotu, 25. travnja  u fitness centru Active  održan je dan otvorenih vrata “Strong First Open day” u sklopu kojeg je odrađeno nekoliko besplatnih radionica na temu sporta i rekreacije – kettlebell, weightlifting, bodyweight te radionica programiranja funkcionalnog treninga.

Kettlebell radionicu vodili su hrvatski Strongfirst kettlebell instruktori:

Saša Rajnović SFG Team Leader

Martina Ferenčić SFG

Mirela Jurčević SFG

Maja Čavka SFG

Sanja Turina SFG

Weightlifting radionicu vodio je Igor Pavlić („Nepoderivi“, Powerlifting klub „Rijeka“, Dizački klub „Metalac“).

Bodyweight radionicu vodila je Mirela Jurčević – certificirana StrongFirst, GFM, FMS instruktorica (Fitness Centar „Active“).

Radionicu programiranja funkcionalnog treninga vodio je Dino Molnar, certificirani CrossFit instruktor (Fitness Centar Active).

“Ideja je bila da ljudima pružimo mogućnost kvalitetne edukacije na području treniranja i korištenja kettlebella, šipke i vlastitog tijela, a sve u svrhu podizanja svijesti o važnosti pravilne tehnike izvođenja vježbi. Vjerujem da smo uspjeli u toj namjeri i svim polaznicima radionica pružili kvalitetnu edukaciju koja će ih u budućnosti sačuvati od ozljeda i dignuti njihov trening na višu razinu”, rekao je glavni organizator radionica, Saša Rajnović.

Nadamo se da će se i u buduće održavati ovakvi seminari na kojima rekreativci mogu dobiti znanje i savjete od stručnih trenera i tako unaprijediti svoje vježbanje.

 

Marketing