Povežite se s nama

Vijesti

U jamu u Adamićevoj spuštena betonska kadica od 40 tona

Objavljeno

na


Adamićeva ulica u centru Rijeke zatvorena je za sav promet krajem siječnja zbog velikih radova koji bi se trebali izvoditi sve do kraja ljeta. Iz komunalnog društva Vodovod i kanalizacija Rijeka putem društvenih mreža podijelili su nekoliko fotografija najnovije “akcije” na gradilištu.

“Danas smo uspješno spustili betonsku kadicu od 40 tona u novoizgrađenu građevinsku jamu! Ova impozantna struktura, dimenzija je 6,5m x 4,5m x 3m.

Građevinska jama poslužit će kao ulaz za bušeću garnituru koja će izvoditi mikrotuneliranje, omogućujući postavljanje transportnog sanitarnog kolektora prema Jadranskom trgu i Scarpinoj ulici.

Ovo je važan korak prema modernizaciji infrastrukture, a mi nastavljamo s radom kako bismo osigurali siguran i učinkovit proces. Hvala svima na strpljenju i podršci!”, poručili su iz VIK-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže