Povežite se s nama

Mozaik

U Kastvu kreće “Advent s najljepšim pogledom”

Objavljeno

na
Na današnjoj press konferenciji održanoj u Kastvu, najavljeno je treće izdanje “Adventa s najljepšim pogledom” koje će, prema najavama biti najbogatije dosad. Kako je naglasio kastavski gradonačelnik Matej Mostarac, Advent Kastav bit će kruna brojnih manifestacija koje su održane tijekom godine, među kojima valja istaknuti “Belu nedeju” koja je osvojila i prestižnu nagradu “Simply the best”. “Iza nas je uspješna kastavska godina na brojnim područjima te će Advent Kastav biti šlag na torti”, rekao je Mostarac.

Voditelj Turističkog ureda TZ Grada Kastva saša Bruisić najavio je kako sve započinje 14. prosinca i potrajat će do posljednjeg dana u godini, a organizatori Grad Kastav i TZ Grada Kastva pripremaju doista bogat program s još više zabavnih i atraktivnih sadržaja. Svakako je važno napomenuti nastavak partnerstva s Visualia festivalom, jednim od najpoznatijih festivala u regiji, koji ove godine u Kastav donosi brojne atraktivne sadržaje među kojima i atraktivnu projekciju na Crekvini – novoj lokaciji održavanja adventskih događanja. Kako je naglasio Brusić, ove subote u 18 sati svoja će vrata otvoriti Ured Djeda Mraza na Crekvini, u 19 sati će uslijediti svečano paljenje lampica u Adventskom parku Fortica nakon čega će uslijediti koncert popularne Kastavke Antonele Doko. Od brojnih programa svakako valja naglasiti koncerte grupe Jonathan, klape Kampanel i brojnih drugih izvođača, a posebnost kastavskog Adventa bit će svakako dva DJ Party-ja na Fortici, jednog u house maniri, a drugog u popularnom retro stilu. Svakako treba naglasiti i sportsku manifestaciju Kastav Advent Trail za koju je već sada prijavljeno preko 200 sudionika, a održat će se 22. prosinca. Fortica će, naglasio je Brusić, i dalje biti mjesto zabavnih programa i ugostiteljske adventske ponude te je pozvao svih na jedan malo drugačiji Advent, onaj kastavski.

Realizator i koordinator programa te koncepta manifestacije je agencija Omnes. u čije ime je o programu i suradnji sa Visualia Festivalom govorio Vjeko Alilović. On je naglasio kako ove godine Visualia festival donosi prošlogodišnje najuspješnije instalacije, ali i donosi brojne jedinstvene i atraktivne nove, među kojima će svakako veliku pozornost privući projekcija na zidinama Crekvine posebno izrađena za Advent Kastav. Isto tako, naglasio je kako će cijela ulica od Fortice do Crekvine sadržavati posebne dekoracije, među kojima i photo point, a i ove godine se priprema doček, ali i prošle godine po prvi put organiziran jedinstveni ispraćaj Djeda Mraza. U suradnji s partnerom, tvrtkom Ciciban, u Uredu Djeda Mraza bit će organizirane brojne aktivnosti, ali i nagradna igra za najkreativnije mališane.

Veliko finale ovogodišnjeg “Adventa s najljepšim pogledom” bit će tradicionalno “Zadnje polne va Kastve” koje će se održati po sedmi put i koje je najavio idejni začetnik i organizator Andy Cech. Prema njegovim riječima i ove će godine biti pripremljen bogat program u kojem će, između ostalih, nastupati Mia Negovetić, SuperCover Band, Kožne jakne, a za kuhano će se vino pobrinuti Udruga “Belica”, za fažol s kobasicom Lovačko društvo “Lisjak” i ono što je najvažnije – sve će, kao i uvijek, imati humanitarni karakter te će se sav prihod donirati obiteljima sa oboljelom djecom.

Kako se može zaključiti, Kastav će i ove zime biti zanimljivo središte vrhunskih adventskih događanja na Kvarneru. Program je odličan, sadržaji brojni, pogled jedinstven, parking se na plaća.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram