Povežite se s nama

Crna kronika

U Kastvu zaustavljen muškarac za volanom s 2,38 promila i nevažećom prometnom

Objavljeno

na
Proteklog vikenda na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko- goranske dogodilo se 36 prometnih nesreća, u kojima je lakše ozlijeđeno sedam osoba. Tijekom istog razdoblja policija je evidentirala i počinjenja različitih prometnih prekršaja.

Tako je u subotu, 6. srpnja, oko 20 sati, na području Kastva zaustavljeno osobno vozilo marke Fiat, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnji hrvatski državljanin. Vozilom je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,38 g/kg i s nevažećom prometnom dozvolom. Zbog počinjenih prekršaja, priveden je u službene policijske prostorije.

U Krku je jučer također priveden alkoholizirani 51-godišnji vozač kojega je policija oko 14 sati zatekla u vožnji s koncentracijom od 1,73 g/kg. Upravljao je vozilom marke Renault, riječkih registarskih oznaka, s nevažećom vozačkom dozvolom.

Noćas je u Krku, 23-godišnji hrvatski državljanin oko pola noći izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Upravljajući osobnim vozilom marke Opel, riječkih registarskih oznaka, s koncentracijom alkohola od 1,04 g/kg izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u kameni zid. Kao i ostali počinitelji prometnih prekršaja sankcioniran je prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pozivamo i ovom prilikom sve sudionike u prometu, posebice vozače, da dosljedno poštuju prometne propise i pravila u cilju veće sigurnosti u prometu i kako bi se smanjio broj nesreća te stradavanja osoba u njima.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram