Povežite se s nama

Mozaik

U KBC-u Rijeka postavljeni crteži učenika i izložba “Dječje srce na putu ozdravljenja”

Objavljeno

naPrimjerna suradnja uređenja bolničkih odjela KBC-a Rijeka od strane učenika i djelatnika OŠ Vežica nastavlja se i u 2024. godini.

Aktivnosti su započele u vrijeme Adventa, kada su učenicima drugog i četvrtog razreda pripremili izložbu crteža na odjelnom hodniku Klinike za tumore. Lijepi radovi skupnog naziva »Božićna čarolija« obradovali su bolesnike koji su u to blagdansko vrijeme ostali na liječenju.

Isti učenici sada su povodom Valentinova pripremili novi postav njihovih crteža te je ostvarena još jedna izložba pod nazivom „Dječje srce na putu ozdravljenja“.

Inicijalna ideja i realizacija izložbi koordinirana je od strane volonterki i članica Udruge Srce za nju, koje kontinuiranom podrškom ulažu veliki trud kako bi se onkološkim bolesnicima odagnale misli od bolesti i pružila nada u ozdravljenje.

Nastavak suradnje zdravstvene ustanove i lokalne zajednice je najbolji primjer kako zajedništvo povećava kvalitetu skrbi za najpotrebitije pacijente.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže