Povežite se s nama

Mozaik

U KBC-u Rijeka postavljeni crteži učenika i izložba “Dječje srce na putu ozdravljenja”

Objavljeno

na
Primjerna suradnja uređenja bolničkih odjela KBC-a Rijeka od strane učenika i djelatnika OŠ Vežica nastavlja se i u 2024. godini.

Aktivnosti su započele u vrijeme Adventa, kada su učenicima drugog i četvrtog razreda pripremili izložbu crteža na odjelnom hodniku Klinike za tumore. Lijepi radovi skupnog naziva »Božićna čarolija« obradovali su bolesnike koji su u to blagdansko vrijeme ostali na liječenju.

Isti učenici sada su povodom Valentinova pripremili novi postav njihovih crteža te je ostvarena još jedna izložba pod nazivom „Dječje srce na putu ozdravljenja“.

Inicijalna ideja i realizacija izložbi koordinirana je od strane volonterki i članica Udruge Srce za nju, koje kontinuiranom podrškom ulažu veliki trud kako bi se onkološkim bolesnicima odagnale misli od bolesti i pružila nada u ozdravljenje.

Nastavak suradnje zdravstvene ustanove i lokalne zajednice je najbolji primjer kako zajedništvo povećava kvalitetu skrbi za najpotrebitije pacijente.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže