Povežite se s nama

Mozaik

U Kostreni kreću koncerti s mora

Objavljeno

na

Ploviti se mora… za Kostrenu oduvijek ima posebno značenje pa je tako Kostrena odlučila zaploviti i kroz izazove organizacije u skladu s novim epidemiološkim mjerama – koncert Nikoline Tomljanović zaplovit će u četvrtak, 15. srpnja na brodu Dezinsekcije te na tri lokacije ispred najposjećenijih kostrenskih plaža.

Od ponedjeljka su u Primorsko- goranskoj županiji na snagu stupile nove epidemiološke mjere, a kako mještani i gosti Kostrene ne bi ostali zakinuti za ljetne manifestacije i događanja, Kostrena im se prilagodila na kreativan način. Umjesto otkazivanja, koncert Nikoline Tomljanović koji se ovog četvrtka u 18 sati trebao održati na plaži Veli jarak pored JK Galeb, zaplovit će na brodu Dezinsekcije iz uvale Žurkovo. Kako bi stvar bila još zanimljivija, brod će obići kostrenska kupališta pa će tako velik broj kupača imati priliku uživati u glazbenoj poslastici s mora.

Ovo neće biti jedini takav koncert. Već iduća prilika za novi glazbeni doživljaj bit će 22. srpnja kada na plovećoj pozornici nastupa PachaMama StreetConnection.

Posjetitelje koji su u mogućnosti predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, u subotu 17. srpnja u 21 sat na Trgu Sv.Barbare očekuje prava kazališna poslastica,  popularna monodrama Munchhausen u režiji Borisa Kovačevića u kojoj igra izvrsni i višestruko nagrađivani Vilim Matula (MÜNCHHAUSEN | Teatar EXIT). Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti putem sustava mojekarte.hr Ulaznice za Münchhausen, 17.07.2021 u 21:00 (mojekarte.hr) ili 30 minuta prije početka predstave na blagajni na Trgu Sv. Barbare. Predstava Munchhausen u organizaciji Centra kulture Kostrena prvo je kostrensko događanje koje ima Certifikat Sigurna okupljanja.

Koncerti na brodu i predstava održavaju se u sklopu programa Kostrenskog leta, a organizira ih Centar kulture Kostrena uz podršku Općine Kostrena.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram