Povežite se s nama

Vijesti

U Kostreni krenulo malčiranje raslinja uz državnu cestu D8

Objavljeno

na
U ponedjeljak 12. veljače u jutarnjim satima, KD Kostrena započela je s malčiranjem drvenastog raslinja uz državnu cestu D8. Radovi će se izvoditi tijekom tri dana na dionici od Martinšćice do Urinja i obratno.

Uz suglasnost Hrvatskih cesta u području izvođenja radova bit će postavljeni znakovi upozorenja o radovima na cesti i ograničenju brzine, a djelatnici KD Kostrena dodatno će se pobrinuti za regulaciju i sigurnost prometa.

Riječ je o radovima nužnog održavanja prometnica, s ciljem bolje preglednosti na prometnici i veće vidljivosti prometne signalizacije. Malčiranje se izvodi strojno uz pomoć malčera, a idealno vrijeme izvođenja radova je u zimskom periodu prije nego krene vegetacija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže