Povežite se s nama

Vijesti

U Kostreni održana korisna i zanimljiva predavanja za poduzetnike

Objavljeno

na
Plaća i neoporezive isplate i najčešće pogreške u poslovanju malih poduzetnika bile su teme besplatnih predavanja za kostrenske poduzetnike koja su se sredinom ovog mjeseca održala u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji, u organizaciji Općine Kostrena i edukacijsko-savjetodavnog centra “Optimum”.

Teme predavanja odabrali su sami poduzetnici, a vodila ih je predavačica Ana Janežić mag. oecc.specijalizirana za područje financija, poreza i računovodstva, naročito iskusna u podršci poslovanju poduzetnika početnika i malih poduzeća. Predavanja su bila interaktivna i poduzetnici su aktivno sudjelovali svojim primjerima, iskustvima kao i pitanjima vezanima za specifična područja njihovog poslovanja.

Po završetku predavanja sudionici su svoje dojmove iskazali u anketama. Svim sudionicima su predavanja ispunila očekivanja, a nekima čak i premašila. Osobito pozitivno su ocijenili predavačicu koja je kompleksne teme obrazložila na svima razumljiv način. Svi sudionici bi preporučili ovakva predavanja svojim prijateljima, kolegama i poslovnim partnerima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram