Povežite se s nama

Vijesti

U Kostreni u srijedu počinje sezonska naplata parkiranja

Objavljeno

na
U srijedu 1. lipnja 2022. godine počinje naplata parkiranja na kostrenskim parkiralištima koja su tijekom sezone pod naplatom.

Naplata parkirališnih prostora odnosi se na period od 1. lipnja do 30. rujna, svakog dana od 7:00 do 21:00 sat.

Plaćanje satnih karti moguće je izvršiti:

  • kovanicama na bilo kojem od 9 naplatnih parkirnih aparata uz obvezno isticanja kupljene parkirne karte na vidljivom mjestu ispod prednjeg vjetrobranskog stakla vozila
  • SMS porukama poslanim na broj 708101
  • putem mobilne aplikacija BMOVE

Za parkiranje na naplatnim parkirališnim prostorima može se koristiti i sezonska pretplata za cijeli period naplate u sezoni 2022.

Na naplatnom parkirališnom prostoru do dječjeg vrtića ZLATNA RIBICA naplatni parkirni aparat neće biti postavljen, a satne karte moći će se platiti putem SMS poruka poslanih na broj 708101, putem mobilne aplikacija BMOVE ili parkirnom kartom kupljenom na bilo kojem naplatnom aparatu KD KOSTRENA ( najbliži parkirni aparat nalazi se na udaljenosti od 250 m na naplatnom parkiralištu SIDRO, neposredno uz glavnu prometnicu nakon raskršća za skretanje u uvalu ŽURKOVO ).

Kupnja sezonskih pretplata moguća je u službenim prostorijama KD Kostrena na adresi Žuknica 1 B, Kostrena, na istočnoj strani školsko-sportske dvorane Kostrena ( pored ugostiteljskog objekta SAVANNAH ), i to ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 9:00 do 15:00 sat te utorkom od 09:00 do 17:00 sati.

Sve informacije o parkiralištima i načinu naplate mogu se dobiti na mrežnim stranicama KD Kostrena.

Reklamacije se mogu dostaviti na info@kd-kostrena.hr ili putem pošte na adresu KD KOSTRENA d.o.o., Žuknica 1 b, 51221 Kostrena.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram