Povežite se s nama

Mozaik

U Kostreni započeo trodnevni 8. Rijeka Tattoo Expo

Objavljeno

na

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL


U Kostreni je ovog petka započela najveća tattoo konvencija u regiji, Rijeka Tattoo Expo, koja je ugostila čak 100 renomiranih tattoo imena koji će se natjecati za ukupno 31 nagradu koliko će ih biti dodijeljeno kroz tri dana trajanja događanja.

Osmo izdanje riječke tattoo konvencije održava će se i ove godine u Sportskoj dvorani u Kostreni od 23. do 25. studenog, a zujati će mašinice domaćih i inozemnih tattoo artista iz petnaestak zemalja Europe. Posjetitelji imaju priliku vidjeti stvaranje pravih umjetničkih djela na koži.

Natjecateljski dio programa odvijat će se sva tri dana, a neke od kategorija u kojima se artisti natječu su najbolja realistična tetovaža, najbolja mala tetovaža, najbolji portret, te posebno zanimljiva svim ljubiteljima popularnih filmskih i strip junaka: najbolja tetovaža na temu superheroja. U subotu će se nagrađivati najgora tetovaža u koju se mogu prijaviti i posjetitelji, a nagrada je lasersko uklanjanje iste ukoliko dobitnik to želi. U nedjelju će biti odabrana  najbolja tetovaža sva tri dana natjecanja.

Osim natjecateljskog dijela tu je i popratni zabavni program gdje će nastupiti brojni performeri iz Rijeke i okolice, poput plesne skupine Flame, majstora suspenzija iz Zagreba Dine Helvide, izvedbenog kolektiva Tricycle Trauma i još mnogo toga.

Za odrasle se u petak priprema se zanimljivo natjecanje pod nazivom Potraga za blagom. Natjecatelji će se ispunjavanjem različitih zadataka i zagonetki boriti za brojne vrijedne nagrade, a neke od njih su tetovaža i poklon bon za putovanje.

Nedjelja je i ove godine osmišljena kao obiteljski dan kada će nastupiti mađioničar Andrej Škedel te Capoeira – Jacobina Arte Rijeka. Također otvorene su i prijave za dvije kreativne radionice za djecu.

Novitet ove godine je da će oni koji ne žele trajnu tetovažu svoje tijelo moći oslikati kanom, a sva tri dana trajanja konvencije biti će aktivan i Beauty Corner gdje će se pružati razne kozmetičke usluge.

Osim aktivnog dijela programa, konvencija ima i onaj izložbeni pa će tako posjetitelji moći razgledati i kupiti odjeću i modne dodatke na štandu butika i krojačke radionice Mano Cornuta iz Zagreba, zanimljive betonske skulpture Beton art Lumas iz Varaždina, i nakit mlade umjetnice NamastéArt. Tattoo artisti i ljubitelji tetovaža svoju će kolekciju moći upotpuniti na štandu profesionalne tattoo opreme Carantania Tattoo Croatia iz Zagreba.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram